Praktiski
Receptes

Pārsālīta zupa? Taukaina eļļas pudele? Noderīgi padomiņi, strādājot virtuvē 0

Foto-Fotolia

• Tomātus un citrusaugļus neglabā ledusskapī, jo zema temperatūra pasliktina šo produktu garšu un aromātu.

• Pārsālītā zupā ielikts nomizots kartupelis savāks lieko sāli.

• Lai kartupeļi maisā neasnotu, ieliek ābolu.

• Uz eļļas pudeles kakliņa uzmauciet no sūklīša veidotu riņķīti – rokas nekļūs taukainas.

• Gaļas maļamo mašīnu daudz vieglāk izmazgāt, ja pēc malšanas tai izlaiž cauri svaigu kartupeli vai apkaltušu maizi. Bet pirms lietošanas agregātu aplej ar verdošu ūdeni.

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Īpašums par parādiem tiek pārdots izsolē. Kādos gadījumos izsoli var atzīt par nelikumīgu?
17 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu
18 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Omes biezpienmaize. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienai saimniecei
19 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Skolu varēs pabeigt, vispār nelasot latviešu literatūru?
29 minūtes
LE
LETA/LA.lv
Latvijā
Zināms, cik labi būs redzama dārgā simtgades uguņošana
31 minūtes
LA
LA.lv
Latvijā
Guntis Kalme: Nedomāsim, ka patriotisms ir pārliecība par savas valsts perfektumu
26 minūtes
JL
Juris Lorencs
Latvijā
No vārda “nacionāls” nevajag kautrēties. Saruna ar profesori Maiju Kūli 1
Intervija 11 stundas
LE
LETA/LA.lv
Sports
Balinska skaisti vārti papildlaikā nodrošina “Dinamo” uzvaru Ņižņijnovgorodā
10 stundas