Praktiski
Receptes

Pankūku kabatiņas ar malto gaļu 0

Sastāvdaļas pildījumam (3 pankūkām)
100 g jauktas maltās gaļas
100 g šampinjonu
1 sīpols
ķiploka daiviņa
šķipsniņa sāls
malti melnie pipari
eļļa cepšanai
svaigi zaļumi

Pagatavošana
1. Vispirms sacep plānās pankūkas.

2. Uz pannas sakarsētā eļļā viegli apbrūnina mazos gabaliņos sasmalcinātu sīpolu. Pievieno malto gaļu, nedaudz apcep, tad pieber plānās šķēlītēs sagrieztas sēnes.
3. Visas sastāvdaļas cep, līdz gaļa ir gatava un no sēnēm iztvaikojis viss liekais šķidrums. Tad pannu noņem no plīts un masā iemaisa sīki sakapātu ķiploka daiviņu.
4. Pildījumu nedaudz atdzesē un liek uz iepriekš pagatavotām plānajām pankūkām.
5. Pankūku malas saloka tā, lai nekur ārpusē pildījums nebūtu redzams.
6. Pankūku kabatiņas liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep brūnas no abām pusēm, pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Teļa gaļas rulete ar dārzeņiem
20 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Gruboto ar bietēm un kazas sieru
21 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Svētku burkānkūka ar dzērvenēm
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA/LA.lv
Latvijā
Ulme ticis pie kārotās 8247 eiro kompensācijas pēc divu mēnešu darba Saeimā 3
9 stundas
LE
LETA/LA.lv
Latvijā
FOTO, VIDEO. Iemirdzas tradicionālais gaismas festivāls “Staro Rīga”!
9 stundas
JL
Juris Lorencs
Latvijā
Juris Lorencs: Latvijas neatkarības garants esam tikai mēs paši 2
11 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. Inčukalnā pieķer šoferi bez tiesībām: braukā riņķī ar cita auto numurzīmēm
7 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Par Stambulas lidostas teroraktu sešiem apsūdzētajiem piespriež mūža ieslodzījumu
7 stundas