Praktiski
Receptes

Neparasta recepte: pīlādži medū 0

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas
• 200 g pīlādžogu
• 100 g šķidra medus

Pagatavošana.
Ogas samaisa ar medu un noliek vēsumā uz nedēļu, lai ievelkas. Pēc 7–10 dienām izveidojas koši sarkans vai oranžs, nedaudz skābens, gards sīrups, kurā peld kārdinošas odziņas. Ja izmanto saldskābās dārza šķirnes, ogas iznāk izcili saldas un garšīgas, arī sīrups ir šķidrāks, jo ogas lielākas un sulīgākas par meža pīlādžogām. Ledusskapī glabājas ilgi, jo medus darbojas kā konservants.

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Īpašums par parādiem tiek pārdots izsolē. Kādos gadījumos izsoli var atzīt par nelikumīgu?
11 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu
12 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Omes biezpienmaize. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienai saimniecei
13 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

JL
Juris Lorencs
Latvijā
No vārda “nacionāls” nevajag kautrēties. Saruna ar profesori Maiju Kūli 1
Intervija 5 stundas
LE
LETA/LA.lv
Sports
Balinska skaisti vārti papildlaikā nodrošina “Dinamo” uzvaru Ņižņijnovgorodā
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
FOTO: Izraugās Rīgas galvenās egles
6 stundas
LA
LA.lv
Kultūra
FOTO: Sirsnīgā gaisotnē piedzīvota filmas “Saule brauca debesīs” pirmizrāde
Speciālreportāža 4 stundas
EL
Egils Līcītis
Latvijā
Egils Līcītis: Bordāna valdības projekts iesviests papīrgrozā
5 stundas