Pamatēdieni, Receptes

Mexicano pica ar latvisku piesitienu. Nobaudāma “Studio pizza” Cēsīs

Foto - Gints Ivuškāns

Sastāvdaļas
• Picas mīkla
• Picu mērce
• Siers
• Maltā gaļa
• Svaigi tomāti
• Sīpoli
• Olīveļļa

Izveltnē mīklu, noziež ar tomātu mērci, pēc tam kārto malto gaļu, kas apcepta ar garšvielām: sāli, pipariem (tajā skaitā halapenjo pipariem), sīpoliem un arī sarīvētiem burkāniem. Uzbārsta sarīvētu sieru, uzliek sagrieztas svaiga tomāta ripiņas un sīpolu gredzenus. Cep sakarsētā krāsnī +300 °C aptuveni 15 minūtes. Kad picu izņem no cepeškrāsns, uzslaka olīveļļu.

Pievienot komentāru