Praktiski
Receptes

Menca tomātu marinādē. Recepte pagājušā gadsimta gaumē1

Foto – Valdis Semjonovs

Mencai uzkaisa sāli, maltus melnos piparus, apviļā olā un miltos un 1–2 minūtes apcep no abām pusēm. Zivi kārto traukā. Marinādei sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un apcep eļļā. Kad tie kļūst zeltaini, pievieno tomātu pastu un nedaudz apcep. Pēc tam pielej tik daudz ūdens, lai pannas saturs būtu pārklāts. Kad ūdens uzvārījies, pieber sāli, cukuru un piparus, bet galda etiķi pievieno, tiklīdz burkāni kļuvuši mīksti. Marinādi uzlej ceptajām mencas filejām.

! Labi garšo gan silta, gan auksta zivs.

 

LA.lv
ĀR
Ārija Rudlapa
Praktiski
Lielais ražas laiks. Kas darāms dārzā 16. – 23. septembrī
1 diena
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Virtuves izlietņu veidi un to priekšrocības. Kuru izvēlēties?
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Sagatavo kompostu pavasarim: ko noteikti tajā nevajag likt
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

GS
Gundega Skagale
Dabā
Latvijā izstrādāts depozīta automāts, kas darbojas ar mākslīgā intelekta palīdzību 1
4 stundas
LE
LETA/LA.LV
Sports
VIDEO: Latvieši iemet divus pirmos vārtus sezonā, “Dinamo” ar raksturu izrauj uzvaru
3 stundas
LE
LETA/LA.LV
Latvijā
“Process reizēm ir emocionāls.” Koalīcijas partneri sola atbalstu pašvaldību reformas turpināšanā 1
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. “Viņa aizmiga…” Džipa vadītāja pie Ķekavas apļa ietriecas kravas auto sānā
3 stundas
LE
LETA
Dabā
Otrdien Latviju sasniegs ciklons, atnesot stipru lietu un krusu
11 stundas