Konservēšana, Receptes

Marinēti kabači. Garda recepte ziemas krājumiem

kabachi

Sastāvdaļas marinādei
Ūdens – 2,5 l
Cukurs – 100 g
Sāls – 100 g
Etiķis (9%) – 1 glāze (200 ml)
Garšvielas (vienai burciņai)
Lauru lapas – 2 gab.
Čili pipari – 3 plāni gredzentiņi (2 mm)
Smaržīgie pipari – 3 graudiņi
Melnie pipari – 5 graudiņi
Ķiploks – 6 daiviņas
Dilles – 1-2 zariņi ar sēklotni

Pagatavošana.

Burkas sterilizē. Apakšā liek pusi garšvielu (ķiploku sagriež prāvos gabaliņos).

Kabačus sagriež aplīšos (10-12 mm), liek burkās (atstājot 2 cm līdz augšai). Virsū pārliek atlikušos zaļumus.

Marinādi uzkarsē un pārlej kabačiem. Uzliek vāciņus, bet neaizvāko.

Pasterizē: 1l – 12-15 minūtes, 0,5l – 8-10 minūtes (lielā katlā ielej ūdeni, apakšā paliek dvielīti, uz kura liek burkas, laiku skaita pēc tam, kad ūdens sācis vārīties).

Pasterizētās burkas aizvāko.

1 komentārs

  1. Labdien,
    Es rakstu, lai informētu jūs, ka mēs piedāvājam personas aizdevumiem ar 2% procentu likmi. Mēs jums var sniegt aizdevumus, lai iegādātos laivas un zvejas rīkus tā, jūs varat zivis vai citas lietas, ko jūs vēlaties darīt. Sazinieties ar mums tieši pa pastu: [email protected]
    Whatsapp : +33 7 52 70 66 79
    Ar laba vēlējumiem

Pievienot komentāru