Konservēšana, Receptes

Gurķi jāņogu marinādē. Gan garšīgi, gan krāsaini!

Foto-Aija Geida
Sastāvdaļas

(Četrām 1 litra burkām)
• 1,5 kg mazu, nepāraugušu gurķu
• 4 ķiploka daiviņas
• 250 g jāņogu ar visiem kātiņiem
• 10 melno piparu graudu

Marinādei
• 2 l ūdens
• 5 ēdamkarotes sāls
• 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

Gurķus un jāņogas nomazgā.

Marinādei paredzētajām divām trešdaļām ogu noņem kātiņus.

Tīrās burkās kārto gurķus kopā ar atlikušajām jāņogām, kam atstāti kātiņi, katrā burkā ieliek pāris melno piparu graudiņu.

Marinādei uzvāra ūdeni, pieber jāņogas, sāli un cukuru, izmaisa.

Gurķiem uzlej karstu marinādi, uzliek metāla vāciņus un 10 minūtes pasterizē +85 °C. Burkas aizvalcē, apgriež otrādi, atdzesē un liek pagrabā.

1 komentārs

  1. Labdien,
    Es rakstu, lai informētu jūs, ka mēs piedāvājam personas aizdevumiem ar 2% procentu likmi. Mēs jums var sniegt aizdevumus, lai iegādātos traktoru vai zemes, lai jūs varētu darīt lauksaimniecībā vai citas lietas, ko jūs vēlaties darīt. Sazinieties ar mums tieši pa pastu: [email protected]
    Ar laba vēlējumiem

Pievienot komentāru