Praktiski
Receptes

Maltās gaļas un kartupeļu sacepums – sātīgs gardums0

say7.info

Sastāvdaļas – 500 g jebkuras maltas gaļas, 500 g kartupeļu, 200 g cieta siera, 3 tomāti, liels sīpols, 1–2 ēdamkarotes sviesta, sāls, pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Kartupeļus nomizo un novāra līdz gatavībai.

Sīpolu smalki sagriež, tomātus sagriež mazos gabaliņos.

Pannā augu eļļā apcep sīpolus līdz zeltainai krāsai, pievieno sagrieztos tomātus, cep visu 2–3 minūtes.

Pievieno malto gaļu, uzkaisa sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisa un cep, līdz gaļa ir izcepusies.

Kad kartupeļi ir izvārījušies, nolej ūdeni, pievieno sāli un sviestu un samīca biezputrā.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves.

Cepamajā traukā liek apcepto gaļu. Virsū liek samīcītos kartupeļus, kārtīgi izlīdzina. Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādu karstumā 30–35 minūtes.

Labu apetīti!

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
No mantojuma var arī atteikties? 2
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Sagatavo auto ziemai – viss, kas jāzina par riepu maiņu
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Ieziemot telpaugus, gādāt par apgaismojumu un citi darbi, kas oktobrī vēl jāpaspēj
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

RO
Regīna Olševska
Veselam
Cenrādī par veselības aprūpes pakalpojumiem viens, rēķinā – kaut kas cits 1
4 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Turcija un ASV vienojas par ugunspārtraukšanu Sīrijā
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
Izskan jauni vārdi Latvijas Bankas prezidenta amatam
4 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Mājās nav pārnācis zēns: meklē 11 gadus veco Rinaldu 1
6 stundas
LA
LA.LV
Dabā
Latviju sasniegs jauna nokrišņu zona: sinoptiķu prognoze 7 dienām 1
9 stundas