Pamatēdieni, Receptes

Makaroni ar tomātiem un turku zirņiem. Izdosies pat skolasbērnam

Foto - Aija Geida

Sastāvdaļas
• 350 g makaronu
• 400 g vārītu turku zirņu
• 410 g grieztu tomātu savā sulā
• 150 ml saldā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅔ tējkarotes sāls
• siers – pasniegšanai

Pagatavošana.
Katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties makaronus, līdz tie mīksti. Nokāš, pievieno saldo krējumu, tomātus, turku zirņus, sāli un maltus melnos piparus. Uzvāra. Liek šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Ja vēlas pikantāku garšu, ēdienam var pievienot sakapātu ķiploka daiviņu.

Pievienot komentāru