Praktiski
Receptes

Makaroni ar kabačiem un citronu0

Karīnas Miezājas foto

KĀ GATAVOT?

Uzsildītā pannā ielej nedaudz eļļas un līdz zeltainai nokrāsai apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolus. Pievieno sīki sakapātus ķiplokus, arī smalki sakapātu rozmarīnu, nedaudz pētersīļu un dažas sekundes (tiešām tikai dažas sekundes!) apcep. Pannā liek aptuveni 4 cm garos salmiņos sagrieztus kabačus, sarīvētu citrona miziņu un cep, līdz kabači gatavi. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Makaronus sālsūdenī vāra līdz gatavībai. Nokāš, liek lielā bļodā, pievieno ceptos kabačus, apslaka ar citrona sulu, olīveļļu, pievieno svaigi rīvētu Parmezāna sieru.

Šim ēdienam var pievienot arī tunci, ceptu zivi vai jūras veltes.

 

Gatavoja Veselīga ēdiena restorāna “Terra” šefpavārs Fabians de Frīss

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izlietne – vannas istabas vizītkarte? Karstākās tendences ilgtspējīgam dizainam katrā vannas istabā
9 stundas
KB
Kristīna Blaua
Praktiski
12 radošu ideju ledus formiņu izmantošanai. Vairākas tiešām pārsteidzošas!
9 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Jāzina katram latvietim! Postošākās kartupeļu slimības glabāšanas laikā
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Valdība atbalsta ieceri Latvijā izveidot 39 pašvaldības esošo 119 vietā 1
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Tiesībsarga biroja pagalmā sašauts automašīnas logs
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Dienā līdz +14..+19 grādiem: laika prognoze trešdienai
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Ekspremjeru Kalvīti Saeimā izjautā par OIK nodarīto kaitējumu
52 minūtes
LE
LETA/LA.LV
Sports
Kaspars Bērziņš uz pusotru mēnesi atgriežas VTB Vienotajā līgā
57 minūtes