Praktiski
Receptes

Ļoti garda un maiga sautēta vistiņa0

Foto-vk.com

Sastāvdaļas – vista, 2 burkāni, 3 tomāti, 6 kartupeļi, 3 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes eļļas, dilles un sāls pēc garšas.

Pagatavošana.

Veselu vistu noskalo, sadala gabalos un pannā apcep līdz zeltainai garoziņai.

Burkānus, tomātus sagriež gabaliņos, kopā ar apcepto vistu liek katlā ar biezām sienām, pārlej ar karstu ūdeni tā, lai ūdens nedaudz nosegtu gaļu. Visu sautē uz mazas uguns zem vāka līdz pusgatavībai.

Kartupeļus nomizo un sagriež vidējos gabalos, pievieno gaļai katlā, pievieno sāli pēc garšas un visu sautē līdz gatavībai.

3–5 minūtes pirms beigām visu sautējumu pārkaisa ar smalki sagrieztiem ķiplociņiem un dillēm.

LA.lv
LA
LA.LV
Praktiski
Pieci būtiski soļi sava pirmā īpašuma iegādē
1 diena
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Bietes zupām un salātiem. Garšīgas receptes ziemas krājumiem
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Zemesvēžu nāves gulta: kā izlikt lamatas dārza kaitēklim? 1
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ZE
Zane Eniņa
Latvijā
Pipara burgeri labdarībai. Roju Puķi piesaka “Latvijas lepnumam” 2
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
“Dienas Biznesam” par slēptu politisko reklāmu draud 100 000 eiro sods
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Kāda filma stundā matemātikas skolotājam Rīgā maksā darbu 2
2 stundas
LE
LETA
Sports
Bukša uzaicināta piedalīties pasaules čempionātā vieglatlētikā
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Uz Arktiku pētīt klimatu dodas “vēsturē lielākā polārā ekspedīcija”
1 stunda