Praktiski
Receptes

Liellopu gaļas gulašs ar makaroniem. Gruntīgas vakariņas!0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai un sutināšanai)
Katrā porcijā apm. 454 kcal/1903 kJ
38 g olbaltumvielu, 27 g tauku, 11 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Sīpolus nomizo, sagriež četrās daļās, tomātus nomazgā, nosusina, izgriež kātiņu, tomātus applaucē ar verdošu ūdeni, nomizo, izņem sēkliņas. Mīkstumu sasmalcina.

2. Pannā sakarsē taukus, tajos apbrūnina gulaša gaļu. Pievieno sīpolus, apcep zeltainus. Pielej gaļas buljonu, pievieno garšaugus un sagrieztos tomātus, gulašu sautē pusotru stundu, līdz gaļa mīksta. Izņem lauru lapu.

3. Makaronus vāra gatavus, nokāš. Dzērveņu ievārījumu sajauc ar skābo krējumu, pievieno gulašam. Pieliek garšvielas, pasniedz ar makaroniem.

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izlietne – vannas istabas vizītkarte? Karstākās tendences ilgtspējīgam dizainam katrā vannas istabā
11 stundas
KB
Kristīna Blaua
Praktiski
12 radošu ideju ledus formiņu izmantošanai. Vairākas tiešām pārsteidzošas!
11 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Jāzina katram latvietim! Postošākās kartupeļu slimības glabāšanas laikā
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Valdība atbalsta ieceri Latvijā izveidot 39 pašvaldības esošo 119 vietā 1
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
PVD pārbaudē “Stockmann” atklājis atsevišķus higiēnas prasību pārkāpumus
34 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Sports
Motokrosa braucējam Sabulim par mildronāta lietošanu gadu ilga diskvalifikācija
21 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Tiesībsarga biroja pagalmā sašauts automašīnas logs
2 stundas
LE
LETA
Dabā
Dienā līdz +14..+19 grādiem: laika prognoze trešdienai
3 stundas