Praktiski
Receptes

Lazanja ar baklažānu. Iepriecinās bezgaļas ēdienu mīļotājus0

Foto-Shutterstock

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• Tomātu mērce
• Svaigs baziliks
• Mocarella
• Lazanjas plāksnes
• ½ litra jogurta (bez piedevām)
• 2 sakultas olas
• 2 ēdamkarotes rīvēta parmezāna
• Sāls un pipari
• Olīveļļa

Pagatavošana.
Pannā aptuveni 10 minūtēs apcep kubiciņos sagrieztu baklažānu un pēc tam nosusina papīra dvielī. Ietaukotā cepamajā veidnē kārto lazanjas plāksnes, tad uzziež tomātu mērci un liek cepto baklažānu, baziliku un mocarellas sieru. Kārtu skaitu izvēlas pēc vēlēšanās un pannas dziļuma.

Jogurtu sajauc ar sakultām olām, pievieno sarīvētu parmezānu un sāli. Sagatavoto masu klāj uz baklažānu lazanjas kārtojuma. Cep +225 °C apmēram 35–40 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigām bazilika lapiņām.

LA.lv
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Suns spēj sajust atsevišķas slimības saimniekam un ir lielisks dziednieks
1 diena
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Cigaretes skapī, cenas – sarakstā. Spēkā stājušies jauni grozījumi
1 diena
IL
Ilze Lavrinoviča
Praktiski
Biezpiena bumbiņas ar vaniļas mērci
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
OIK no rēķiniem pārcels uz budžetu: ko ministrija domā ar “piesārņotājs maksā”?
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
“New York Times” publicē rakstu par Latvijas finanšu sistēmas problēmām
44 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Jelgavā gaišā dienas laikā privātmājā uzbrūk un aplaupa sievieti
1 stunda
LA
LA.LV
Ekonomika
Uzņēmēji neapzinās, cik liela nozīme klientu servisā ir IKT risinājumiem
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
CSP: Šogad palielinājies laulību skaits, bet jaundzimušo skaits -samazinājies
2 stundas