Receptes, Uzkodas un salāti

Lavašs ar mājas sieru un tomātiem

Foto-Shutterstock

Sastāvdaļas
• Lielais lavašs
• 200 g mājas siera
• 2 lieli, gatavi tomāti
• 200 g kūpinātas vistas baltās gaļas
• 1,5 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 1,5 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
• Mazs sīpols
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Vistas gaļu sagriež šķēlītēs, tomātus – mazos kubiciņos. Sīpolu smalki sakapā. Mājas sieram nolej lieko krējumu (daži ražotāji to pievieno bagātīgi) un pieliek tomātus, sīpolu, sakapātas dilles un pētersīļus, samaisa un pieber sāli. Masai jābūt sulīgai, bet ne pilošai. Pēc vajadzības pievieno mazliet nolietā krējumu. Ja masa ir pārāk sausa, pieliek pāris ēdamkarotes majonēzes vai skābā krējuma. Uz lavaša vienmērīgi uzziež masu un uzliek vistas gaļas šķēlītes. Rūpīgi satin ruletē un sagriež gabaliņos.

Pievienot komentāru