Praktiski
Receptes

Lasis olas baltuma un fetas siera mētelītī0

Foto – Anda Krauze

Recepti piedāvā Ragaciema zivju restorāns “Bermudas”.

Sastāvdaļas (1 personai)
• 150 g laša filejas
• 1 olas baltums
• 75 g fetas siera
• sāls
• pipari

Pagatavošana.

Laša fileju sagriež strēmelēs, panē saputotā olas baltumā, kam pievienots fetas siers, ja vēlas, arī sāls vai citronpipari. Saputotais olas baltums zivi apņem kā pufīgs mētelītis, turklāt lasis cepoties saglabā sulīgumu. Cep nelielā eļļas daudzumā.

Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Pensijā – tikai 70 gadu vecumā? Klīst tādas runas…
17 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Biešu salāti ar grauzdētām ķirbja sēklām
18 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Dārzeņus ēdam par maz. Vairākas receptes ēdienkartes dažādošanai
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ML
Māra Libeka
Veselam
Uz aptieku ne tikai pēc zālēm: aptiekās paplašinās pakalpojumu klāstu
1 stunda
SK
Skaties.lv
Latvijā
Baldonē atrod mucas ar aizdomīgu vielu. Teritorija norobežota
55 minūtes
Uldis Šmits
Pasaulē
Ievēlēta, bet…
8 stundas
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Māris Antonevičs: Priekšnieks aizmirsis solījumu? Versijas par JKP reakciju
1 stunda
LA
LA.LV
Dabā
Septiņas dienas valdīs vasarīgi silti laika apstākļi: jaunākā prognoze
16 stundas