Konservēšana, Receptes

Konservēti redīsi – neparasts gardums ziemai

Foto - www.dievietei.lv

Sastāvdaļas
1,5 kg redīsu
pipari
dilles
lauru lapas
sāls pēc garšas
1 l ūdens
15 ēdk. augu eļļas
0.5 gl  etiķa (6%)
2 svaigus čili piparus

Pagatavošana
Sakapā dilles un sagriež redīsus aplīšos, sajauc visu kopā.
Uzkarsē eļļu un tad atdzesē.
Lai ziemā redīsiem būtu izteiksmīgāka garša, pievieno čili piparus.
Smalki tos sagriež, pievieno ūdenim ar sāli, lauru lapām un pipariem, vāra visu kopā minūtes desmit. Nokāš! Pievieno etiķi.
Burciņām jābūt izkarsētām. Ielej tajās atdzesēto eļļu, liek iekšā redīsus ar zaļumiem un pārlej marinādi.
Aizvāko! Karsē 30 minūtes. Gardums ziemai gatavs!

dievietei_logo

2 Komentāri

  1. Labdien,
    Es rakstu jums, lai informētu jūs, ka mēs piedāvājam personas aizdevumu ar likmi 2%. Mēs varam sniegt jums aizdevumu, pērkot traktoru, zvejas laivas vai zemes tā, ka jūs varat darīt, saimniecības, zivsaimniecības, vai citas lietas, ko jūs vēlaties darīt. Lūdzu, sazinieties ar mamans tiei pa e-pastu: sduplens@gmail.com
    Paldies

Pievienot komentāru