Praktiski
Receptes

Klasiskas pankūkas ar šokolādes gabaliņiem, pasniegtas ar banānu un kļavu sīrupu0

Publicitātes foto

Sastāvdaļas
1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Iecienītās pankūkas”
360 ml auksta piena
eļļa cepšanai
80 g šokolādes gabaliņu (var izmantot parastu šokolādes tāfelīti, kura sakapāta gabaliņos)
2 banāni
kļavu sīrups
nedaudz sviesta dekorēšanai

Pagatavošana.
Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes. Iemaisa šokolādes gabaliņus.
Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā cep pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Pasniedz karstas ar sviesta gabaliņu, kam ļauj izkust. Pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno banānu gabaliņus.

LA.lv