Praktiski
Receptes

Ķiršu ievārījums ar amareto liķieri 0

Foto – Fotolia

Sastāvdaļas (litram ievārījuma) – 700 g skābo ķiršu bez kauliņiem, 500 g cukura, 60 ml amareto liķiera, 1 tējkarote agara pulvera.

Pagatavošana.

Ķiršus pārlej ar amareto liķieri un atstāj uz nakti ievilkties. 

No rīta pievieno cukuru un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.

Tad pievieno mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu agaru un vāra vēl 5 minūtes.

Saliek burciņās un aizvāko.

Iznāk želejveida ievārījums – ļoti aromātisks un gards.

Saistītie raksti
LA.lv
SM
Signe Mengote
Praktiski
Tas, ka viņi ir lēni, ir tikai mīts… Ciemos pie bruņurupuču meitenes, vārdā Brunis
1 diena
MP
MAIJA PASTARE
Praktiski
Ja darbinieku skaits tiek samazināts, kam ir priekšroka saglabāt darbu?
1 diena
AG
Aija Geida
Praktiski
Mērcītes pie dārzeņu uzkodām. 4 gardas receptes
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

"V
"Mājas Viesis"
Latvijā
Imants Lancmanis: Guvis piepildījumu karjerā un ģimenē, cilvēks var sākt domāt par valsti
1 stunda
IP
Ilze Pētersone
Latvijā
Latvijas vēsture pirms valsts dibināšanas 18 jautājumi un atbildes
1 diena
AT
Andris Tiļļa
Latvijā
Ģimenē klusēšana nav zelts! Atziņas no pāriem, kas gredzenus mijuši 18. novembrī
1 stunda
LE
LETA
Pasaulē
ES 27 dalībvalstis vērtē Apvienotās Karalistes izstāšanās no ES līgumu un nākotnes attiecību deklarāciju
13 minūtes
LE
LETA
Viedokļi
Politologs Rajevskis vērtē Vējoņa un Mūrnieces svētku uzrunas 1
4 stundas