Praktiski
Receptes

Ķiploku mērce0

Sablendētus seleriju kātus un ķiploku daiviņas (daudzumu ņemot pēc garšas) iejauc eļļā vai majonēzē un labi sakuļ; sāli un pievienojamās garšvielas izvēloties, nevajadzētu pārspīlēt.

Rūjienieša Alda Bērziņa recepte

 

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Aukstie griķu salāti ar bietēm, kūpinātu lasi un diļļu mērcīti piknikam
13 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Kā pareizi izvietot kanalizācijas caurules, lai neveidotos nosēdumi un aizdambējumi
1 diena
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Mežvīteņu ziedu kupenās. Audzēšanas padomos dalās saimnieki Inese un Inguss Murīsi
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Dabā
Pirmdien daudzviet valstī spēcīgi līs un dārdēs pērkons
4 stundas
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Kāpēc, pirms laika pensionējoties, nedrīkst strādāt, bet īstajā vecumā strādā, cik tik gribi?
3 stundas
VK
Vita Krauja
Kultūra
Teātris ir gaistošs mirklis. Saruna ar aktrisi Elīnu Hanzenu
Intervija 8 stundas
LA
LA.LV
Sports
FOTO: Latviju pārstāvošajiem autosportistiem trīs goda pjedestāli “RallyX Nordic” debijas sacensībās Rīgā
3 stundas
AK
Aija Kaukule
Kultūra
Koncertzāle “Latvija”: jauna ērģeļmūzikas citadele vai Ventspils karaļvalsts greznumlieta?
4 stundas