Praktiski
Receptes

Kičari bez dārzeņiem 0

Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas – sauja sarkano lēcu, sauja Basmati rīsu, 1 ēd. k. Gī, 2 līdz 3 šķēlītes svaiga ingvera.

Garšvielas. ½ tējkarote – maltu ķimeņu, fenheļa un kumīna (to visu saspaida piestiņā), ½ tējkarotes kurkumas, šķipsniņa asafoetīdas, himalaju rozā sāls pēc garšas. Dekorācijā – rukola vai citi zaļumi.

Pagatavošana.

Katliņā izkausē Gī un 10 līdz 20 sekundes apcep ķimenes, kuminu, ingveru un fenheli, pievieno rīsus un lēcas, kurkumu un asafoetīdu. Sautē 2 līdz 3 minūtes. Pielej vārošu ūdeni uz pusi vairāk un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Pasniedz karstu ar Gī un svaigiem zaļumiem.

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Īpašums par parādiem tiek pārdots izsolē. Kādos gadījumos izsoli var atzīt par nelikumīgu?
11 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu
13 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Omes biezpienmaize. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienai saimniecei
13 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

JL
Juris Lorencs
Latvijā
No vārda “nacionāls” nevajag kautrēties. Saruna ar profesori Maiju Kūli 1
Intervija 6 stundas
LE
LETA/LA.lv
Sports
Balinska skaisti vārti papildlaikā nodrošina “Dinamo” uzvaru Ņižņijnovgorodā
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
FOTO: Izraugās Rīgas galvenās egles
6 stundas
LA
LA.lv
Kultūra
FOTO: Sirsnīgā gaisotnē piedzīvota filmas “Saule brauca debesīs” pirmizrāde
Speciālreportāža 5 stundas
EL
Egils Līcītis
Latvijā
Egils Līcītis: Bordāna valdības projekts iesviests papīrgrozā
6 stundas