Deserti un saldumi, Receptes

Kēksiņi ar iebiezināto pienu

Foto-vk.com

Sastāvdaļas – 2 glāzes miltu, 0,5 glāzes cukura, 200 g skābā krējuma, 200 g iebiezinātā piena ar cukuru, 2 olas, 1 tējkarote cepampulvera.

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno iebiezināto pienu un krējumu. Visu kārtīgi sakuļ.
Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sakuļ viendabīgā masā.
Formiņas iesmērē ar eļļu, tajās liek mīklu.
Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.
Gatavos kēksiņus var pārkaisīt ar pūdercukuru, rīvētu šokolādi vai rotāt pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru