Praktiski
Receptes

Kefīra plātsmaize ar āboliem0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
1 glāze kefīra,
2 glāzes miltu,
1 glāze cukura,
2 olas,
pa 1/2 tējkarotei cepampulvera un vaniļas cukura.

Plātsmaizes virsmai: 2 olas,
5 āboli, skābais krējums,
cukurs, kanēlis.

Pagatavošana
Olas sakuļ ar cukuru, iesijā miltus, cepampulveri un samaisa.
Tad pielej kefīru un sakuļ viendabīgu mīklu. Plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā lej mīklu.
Nomizotus ābolus sīki sagriež, uzber uz mīklas.
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem. Var pārkaisīt ar kanēli.
Cep 200 oC 20–25 minūtes.

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Aukstie griķu salāti ar bietēm, kūpinātu lasi un diļļu mērcīti piknikam
12 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Kā pareizi izvietot kanalizācijas caurules, lai neveidotos nosēdumi un aizdambējumi
1 diena
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Mežvīteņu ziedu kupenās. Audzēšanas padomos dalās saimnieki Inese un Inguss Murīsi
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Dabā
Pirmdien daudzviet valstī spēcīgi līs un dārdēs pērkons
3 stundas
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Kāpēc, pirms laika pensionējoties, nedrīkst strādāt, bet īstajā vecumā strādā, cik tik gribi?
2 stundas
VK
Vita Krauja
Kultūra
Teātris ir gaistošs mirklis. Saruna ar aktrisi Elīnu Hanzenu
Intervija 7 stundas
LA
LA.LV
Sports
FOTO: Latviju pārstāvošajiem autosportistiem trīs goda pjedestāli “RallyX Nordic” debijas sacensībās Rīgā
2 stundas
AK
Aija Kaukule
Kultūra
Koncertzāle “Latvija”: jauna ērģeļmūzikas citadele vai Ventspils karaļvalsts greznumlieta?
3 stundas