Praktiski
Receptes

Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu0

Foto – Bonappetit.lv

Pagatavošana

Katlā ieliet ūdeni, pievienot kartupeļus un noskalotas grūbas. Vārīt, kamēr grūbas gatavas, apm. 1 st. Pa šo laiku izvārīsies arī kartupeļi. Ar kartupeļu stampu katla saturu sajaukt viendabīgā masā.

Sīpolu un bekonu sagriezt šķēlītēs un pannā apcept līdz sīpoli kļūst zeltaini.

Kartupeļu biezputru pasniedz ar ceptiem sīpoliem un bekonu. Klāt var piedāvāt kefīru vai pienu.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Valdo”.

Recepti piedāvā

LA.lv
IL
INESE LIEPIŅA
Praktiski
Brokastu granola – veselīgam dienas sākumam
12 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Karstā kūpināšana katrai gaumei. 4 dažādu kūpinātavu shēmas ar veidošanas aprakstiem
21 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Jumtu labāk sakopt sausā laikā, nevis kad jau pil griesti
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Ekonomika
Izstrādātā garantēto atlīdzību izmaksu kārtība pensionāriem esot nesaprotama
1 stunda
LA
LA.LV
Pasaulē
FOTO: Latvijas un Lietuvas prezidentu tikšanās uz Latvijas-Lietuvas robežas Grenctālē
1 stunda
LE
LETA
Pasaulē
Sekojot Baltijas valstu paraugam, tūkstošiem “Honkongas ceļa” dalībnieku apliecina savu vienotību
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Brīvdienās būs lielākoties saulains laiks
5 stundas
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Rīgā nav ievērības cienīga pieminekļa “Baltijas ceļam”
2 stundas