Praktiski
Receptes

Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu0

Foto – Bonappetit.lv

Pagatavošana

Katlā ieliet ūdeni, pievienot kartupeļus un noskalotas grūbas. Vārīt, kamēr grūbas gatavas, apm. 1 st. Pa šo laiku izvārīsies arī kartupeļi. Ar kartupeļu stampu katla saturu sajaukt viendabīgā masā.

Sīpolu un bekonu sagriezt šķēlītēs un pannā apcept līdz sīpoli kļūst zeltaini.

Kartupeļu biezputru pasniedz ar ceptiem sīpoliem un bekonu. Klāt var piedāvāt kefīru vai pienu.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Valdo”.

Recepti piedāvā

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Vai var piedzīt alimentus, ja laulība oficiāli nav šķirta?
18 stundas
PL
Praktiskais Latvietis
Praktiski
Mikoloģe: “Sēņošanas sezona īsti nebeidzas nekad. Vēl joprojām mežos lasa baravikas un gailenes”
19 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
Īstais laiks izgriezt krūmus. Klūgas noderēs dārzam un dekoriem
20 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

VS
Viesturs Sprūde
Latvijā
Anglijā tādus stāstus nedzirdēsiet. SARUNA ar britu žurnālistu Vinsentu Hantu
Intervija 8 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. “Es rokas nejūtu! Lūdzu, palīdziet…” Rīgā pēc svētku salūta Daugavā iekrituši divi pusaudži
6 stundas
LL
LETA, LA.lv
Sports
FOTO, VIDEO: Tas ir noticis – Latvijas futbola izlase pārtrauc deviņu zaudējumu sēriju un uzvar Austriju
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
Gontarevs: “RNP” valdes atlaišana ir politisks un nepamatots lēmums
9 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Plūdi Venēcijā nodarījuši nopietnu kaitējumu Svētā Marka bazilikai
6 stundas