Praktiski
Receptes

Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu0

Foto – Bonappetit.lv

Pagatavošana

Katlā ieliet ūdeni, pievienot kartupeļus un noskalotas grūbas. Vārīt, kamēr grūbas gatavas, apm. 1 st. Pa šo laiku izvārīsies arī kartupeļi. Ar kartupeļu stampu katla saturu sajaukt viendabīgā masā.

Sīpolu un bekonu sagriezt šķēlītēs un pannā apcept līdz sīpoli kļūst zeltaini.

Kartupeļu biezputru pasniedz ar ceptiem sīpoliem un bekonu. Klāt var piedāvāt kefīru vai pienu.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Valdo”.

Recepti piedāvā

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Pensijā – tikai 70 gadu vecumā? Klīst tādas runas…
17 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Biešu salāti ar grauzdētām ķirbja sēklām
18 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Dārzeņus ēdam par maz. Vairākas receptes ēdienkartes dažādošanai
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ML
Māra Libeka
Veselam
Uz aptieku ne tikai pēc zālēm: aptiekās paplašinās pakalpojumu klāstu
1 stunda
SK
Skaties.lv
Latvijā
Baldonē atrod mucas ar aizdomīgu vielu. Teritorija norobežota
48 minūtes
Uldis Šmits
Pasaulē
Ievēlēta, bet…
8 stundas
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Māris Antonevičs: Priekšnieks aizmirsis solījumu? Versijas par JKP reakciju
1 stunda
LA
LA.LV
Dabā
Septiņas dienas valdīs vasarīgi silti laika apstākļi: jaunākā prognoze
16 stundas