Praktiski
Receptes

Kafijas krēms ar ogu mērci0

Foto: Valdis Semjonovs

Sastāvdaļas
1 l saldā krējuma,
200 ml vārītas dabīgās kafijas,
80 g cukura,
80 g želatīna.

Pagatavošana.
Pusi saldā krējuma saputo ar cukuru, otru – bez cukura, tai pievieno kafiju. Abas daļas sajauc, pievieno uzbriedinātu želatīnu. Krēmu liek ledusskapī, lai sabiezē. Pasniedz ar ogu mērci, kas pagatavota no avenēm un zemenēm.

Saistītie raksti
LA.lv
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Suns spēj sajust atsevišķas slimības saimniekam un ir lielisks dziednieks
1 diena
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Cigaretes skapī, cenas – sarakstā. Spēkā stājušies jauni grozījumi
1 diena
IL
Ilze Lavrinoviča
Praktiski
Biezpiena bumbiņas ar vaniļas mērci
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
OIK no rēķiniem pārcels uz budžetu: ko ministrija domā ar “piesārņotājs maksā”?
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
“New York Times” publicē rakstu par Latvijas finanšu sistēmas problēmām
47 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Jelgavā gaišā dienas laikā privātmājā uzbrūk un aplaupa sievieti
1 stunda
LA
LA.LV
Ekonomika
Uzņēmēji neapzinās, cik liela nozīme klientu servisā ir IKT risinājumiem
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
CSP: Šogad palielinājies laulību skaits, bet jaundzimušo skaits -samazinājies
2 stundas