Praktiski
Receptes

Kabaču un citronu ievārījums ar ingveru0

Foto: minadezhda/Shutterstock

Sastāvdaļas
• 1,5 kg kabaču
• 1 liels citrons
• 50 g ingvera saknes
• 300 g cukura

Pagatavošana.
Kabačus nomizo, izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos. Liek katlā, uzlej nedaudz ūdens, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Ingvera sakni nomizo un smalki sarīvē. Citronu ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos. Aptuveni 200 ml ūdens (vai mazāk, ja kabacis sulīgs) savāra ar ingveru, cukuru un citronu, uzlej kabacim. Vāra uz mazas uguns, bieži apmaisot, kamēr gabaliņi tikpat kā izšķīduši.

LA.lv
IB
Indulis Burka
Praktiski
Aukstā metināšana – ļoti izturīga, bez asām smakām un toksiskiem garaiņiem. Un pietam – tik vienkārša!
6 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Dārzeņi un augļi, kuriem nepatīk ledusskapī
7 stundas
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Mājokļa pārvērtības nav izdevušās. Kā to izlabot?
23 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Saeima piekrīt līdz 13.Saeimas sasaukuma beigām “iesaldēt” deputātu algas
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Naktī dažviet veidosies migla, Latgalē ilgstoši līs
58 minūtes
LE
LETA
Latvijā
“Saskaņa” aptur darbu RD koalīcijā
1 stunda
EL
Egils Līcītis
Latvijā
Egils Līcītis: Jauns, talantīgs politiķis var nolaist uz grunti agrāk plaukstošu uzņēmumu
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
CVK ļauj sākt parakstu vākšanu referendumam par Saeimas atlaišanu 2
2 stundas