Praktiski
Receptes

Kā pagatavot ķirbju biezeni0

Foto: Dream79/Shutterstock

Nelielu ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklotni, aprasina ar augu eļļu. Dziļā pannā liek ķirbi ar griezuma pusi uz leju, ielej glāzi ūdens un cep cepeškrāsnī 180 grādos 60–75 minūtes (atkarībā no ķirbja šķirnes cepšanas laiks var būtiski atšķirties). Atdzesē ķirbja pusītes un atdala mīkstumu no mizas. Sakuļ ar blenderi.

Saistītie raksti
LA.lv
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Pikantie kabaču salāti
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Bērtuļa dienas gadatirgu kalendārs visā Latvijā 24. – 25. augustā
1 diena
PL
Praktiskais Latvietis
Praktiski
Kā tīrīt mīkstās mēbeles – no košļenēm, traipiem un smakām
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LA
LA.LV
Kultūra
FOTO: Spēcīgām emocijām pildīts izskan Baltijas ceļa 30. gadadienas koncerts Likteņdārzā
2 stundas
ZB
Zigmunds Bekmanis
Laukos
FOTO: Gar Peipusu pa Sīpolu ceļu. Top jauns pārgājienu maršruts no Rīgas līdz Tallinai
1 stunda
LE
LETA
Sports
Samoilovs/Šmēdiņš iekļūst Jūrmalas trīs zvaigžņu posma finālā
2 stundas
DJ
Dace Judina-Nīmane
Kultūra
Vija bija kā lampiņa, uz kuru visi tiecās. Saruna ar Dairu Āboliņu par filmas tapšanu 3
6 stundas
JL
Juris Lorencs
Latvijā
Juris Lorencs: Baznīca vēlas runāt par politiku
59 minūtes