Pamatēdieni, Receptes

Grilēts cālis uz alus skārdenes

Publicitātes foto

Cālis uz alus skārdenes ir uz grila pagatavota vesela vista, kas uzsēdināta uz atvērtas alus skārdenes. Vista ir gan sulīga, gan garšīga. Pasniedziet ar svaigiem salātiem un barbekjū mērci!

1 pac. speciālo garšvielu grilētai vistas gaļai
svaiga vesela vista
1 bundža 33 cl alus

Pagatavošana.

1. Ierīvējiet vistu ar garšvielu maisījumu. Marinējiet aptuveni 30 minūtes.
2. Uzmauciet vistu uz 0,33  l alus skārdenes un novietojiet grila vidū, līdzās oglēm (netiešais karstums). Aizveriet grila vāku.
3. Gatavojiet vistu aptuveni 1,5 stundas, līdz šķiņķa iekšējā temperatūra ir 82 °C.

Pievienot komentāru