Praktiski
Receptes

Grilēti dižķiploki ar zaļumiem0

Foto: Aija Geida

Grilētus ziloņķiplokus izmanto kā piedevu jebkuram gaļas pamatēdienam, kā arī pastām un svaigajiem salātiem. Tiem piestāv timiāns un raudene.

Ir divi varianti, kā grilēt ziloņķiplokus.

• Pirms grilēšanas ķiplokus nomazgā, nogriež augšpusi, apslaka ar eļļu, pievieno sāli un piparus, ietin folijā un liek uz restītēm.

• Ķiplokus nomazgā, sadala un katru daiviņu sagriež aptuveni 4 mm biezās šķēlītēs. Liek uz restītēm un grilē, līdz gatavi.

LA.lv
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Novembrim piestāv bietes! Noderīgi knifiņi to gatavošanai
1 diena
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Kā sagatavoties mājokļa remontam? Padomi, kas ļaus ietaupīt laiku, naudu un saudzēt nervus
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ar suni sabiedriskajā transportā. Ko darīt, lai brauciens paietu bez raizēm?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO: “Latvijas pasta” vārdā izkrāpj naudu. Kādu shēmu īstenojuši krāpnieki?
12 stundas
LL
LETA, LA.lv
Sports
VIDEO: Porziņģim otrais “double-double” pēc kārtas un uzvara pār NBA čempioni
19 minūtes
LE
LETA
Ekonomika
Būtiski darba drošības pārkāpumi atklāti 23 uzņēmumos
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Sāksies būtiski satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā
1 stunda
VS
Viesturs Sprūde
Latvijā
1919. gada 17. novembrī. Valsts vadītāja “diskrēts lūgums tautietēm”
1 stunda