Deserti un saldumi, Receptes

Klasiskie itāļu cepumi kantučini

Foto - Andris Tiļļa

Sajauc olu dzeltenumus ar veselo olu, pūdercukuru, miltiem, apelsīna miziņu, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.

Pievieno mandeles.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 C, uz cepamā papīra mīklu sadala divās daļās un izveido divus gareniskus klaipiņus (garumā sanāks kādi 30 cm, platumā 7 – 9 cm).

Cep 15 minūtes, tad izņem, atdzesēt.

Sagriež klaipiņus 1 cm platās šķēlītēs, kuras izklāj atsevišķi uz plāts un liek vēl pacepties 15 min.

Uzglabā noslēgtā traukā, lai nezaudē kraukšķīgumu.

1 komentārs

Pievienot komentāru