Deserti un saldumi, Receptes

Godži ogu trifeles ar riekstiem

Foto - Aija Geida

Sastāvdaļas
• 5 ēdamkarotes godži ogu
• 150 g Indijas vai lazdu riekstu
• 12 mīkstu un sulīgu dateļu
• 2,5 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
• 1,5 ēdamkarotes kakao vai karoba pulvera

Divas ēdamkarotes godži ogu samaļ kafijas dzirnaviņās. Ja tās pirms kaltēšanas mērcētas cukura sīrupā un ir lipīgas, tad nemaļ, bet sīki sagriež. Datelēm izņem kauliņus. Trīs ēdamkarotes godži ogu, riekstus, dateles, kokosriekstu eļļu un kakao vai karoba pulveri liek virtuves kombainā un maļ, līdz iegūta veidojama masa. Ar nedaudz mitrām rokām saveļ bumbiņas un pēc tam rūpīgi apviļā godži ogu pulverī. Noliek uz stundu ledusskapī sacietēt.

Pievienot komentāru