Praktiski
Receptes

Gardie “Čaukstiņi”. Otaņķu saimnieces recepte0

Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas – 1,4 kg biezpiena, 1,4 kg margarīna, 2 kg kviešu miltu, 500 g cukura, 1,5 ēdamkarotes sodas un 1,5 ēdamkarotes etiķa.

Pagatavošana.

Biezpienu samaļ, iesijā miltus, visu samīca kopā ar margarīnu. Izrullē 3 mm biezu plāksni, griež gabaliņos tā, lai būtu robotas maliņas. Katru cepumu apviļā cukurā, aizloka kā aploksni (cukurs iekšpusē). Cepšanas laikā vidus uzceļas – uzpūšas.

LA.lv
LA
LA.LV
Praktiski
Pieci būtiski soļi sava pirmā īpašuma iegādē
1 diena
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Bietes zupām un salātiem. Garšīgas receptes ziemas krājumiem
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Zemesvēžu nāves gulta: kā izlikt lamatas dārza kaitēklim? 1
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ZE
Zane Eniņa
Latvijā
Pipara burgeri labdarībai. Roju Puķi piesaka “Latvijas lepnumam” 2
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
“Dienas Biznesam” par slēptu politisko reklāmu draud 100 000 eiro sods
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Kāda filma stundā matemātikas skolotājam Rīgā maksā darbu 2
2 stundas
LE
LETA
Sports
Bukša uzaicināta piedalīties pasaules čempionātā vieglatlētikā
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Uz Arktiku pētīt klimatu dodas “vēsturē lielākā polārā ekspedīcija”
1 stunda