Praktiski
Receptes

Gardi! Biezpienkrēma–ķirbja deserts ar melleņu mērcīti 0

Foto – Anda Krauze

Sakuļu 200 g caur sietu izberzta biezpiena, 200 g cepeškrāsnī izkarsēta un atdzesēta ķirbja un 100 g saldā krējuma, kam pievienots cukurs un vanilīns. Mērcei sakuļu mellenes, kas pārlietas ar cidoniju sīrupu. Kārtoju glāzēs vai traukā, dekorēju ar ogām.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Pats vienkāršākais veids, kā atgūt emaljas katliem sākotnējo spožumu
19 stundas
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Spēkā stājies Likteņdārza likums. Kas tas tāds un ko nodrošina?
21 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Ābolu kraukšķis ar karameli un saldējumu. Izcila garša!
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

VS
Viesturs Sprūde
Latvijā
Aģents Māris no “TV Varavīksnes”. Saruna ar Aldi Ermanbriku 1
Intervija 2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Liepājā jauns mērs. Pēc 21 gada amatā Uldis Sesks zaudē krēslu
50 minūtes
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO: Izrādes apmeklējums Rīgas centrā varēja beigties traģiski. Sieviete brīdina citus
3 stundas
LA
LA.lv
Latvijā
Bija izplānota iespaidīga afēra: no Zviedrijas ievestos atkritumus uzdeva par Latvijā savāktiem
2 stundas
LA
LA.lv
Latvijā
Lielo veiksmi nosvinēs kārtīgi: azartiskā talseniece atklāj, kā tērēs Simtgades laimestu
3 stundas