Produkti un garšvielas, Receptes

Gardēžu horoskops SKORPIONAM. Slavenas astroloģes ieteikumi

Foto -  Shutterstock

Kā tava zvaigžņu zīme valda pār tavu diētu: Princeses Diānas astroloģe atklāj, kā zodiaks ietekmē visu, sākot no tā, kas tev kārojas, līdz tam, kā tu gatavo.

Princeses Diānas personīgā astroloģe un bijusī “Food Network” šefpavāre atklāj, kā tu vari pārveidot savas attiecības ar ēdamlietām un galda kultūru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi.

Jaunajā grāmatā “Zodiaka pavāri” Penija Torntone skaidro, kādas gastronomiskās garšas izvēlas katra zodiaka zīme un kādas kulināras izpriecas tai vislabāk patīk.

Penija sešus gadus bija princeses Diānas personīgā astroloģe, sniedzot viņai padomus gan laulības dzīvē, gan veidojot dzīvi pēc šķiršanās.

Tagad šefpavāre un astroloģe sniedz padomus, kā var sastādīt savu ideālo ēdienkarti, balstoties uz zodiaka zīmi.

Skorpions: 23. oktobris – 22. novembris

Skorpiona mīļākie ēdieni
Šī zīme valda pār vīna dārziem, jebko, kas tiek noturēts ilgāku laika posmu vai noķerts ūdeņu dziļumā. Sēnes, trifeles, sakņu dārzeņi, kanēlis un Kajēnas pipari ir ideāli piemēroti Skorpionam. Viņi mēdz priekšroku dot zivīm, nevis gaļai un ciena kazas piena produktus.

Skorpiona gatavošanas stils
Skorpioni ir zodiaka ekstrēmisti, un tas pats attiecas uz ēdienu. Līdzko viņiem kāds ēdiens ir iegaršojies, viņi turpinās to gatavot, līdz tas izdosies lielisks.

Šī zīme burts burtā sekos receptei un neapstāsies ne pie kā, lai iegūtu pareizās sastāvdaļas.

Kopēja vakariņošana tiks izplānota ar militāru precizitāti, bet tev ir jātiek uzaicinātam, lai pievienotos viņam virtuvē.

Marsa cilvēki nevēlas, lai tu ieskatītos viņu pieliekamajā un atrastu slēptuves.

Skorpiona galda klāšanas stils
Liela izdoma un ievērojams laiks tiek ieguldīts, lai radītu Skorpiona galdu. Tā nav pārlieku greznību mīloša zīme, bet tu atradīsi dramaturģiju un krāsas atbilstošas vēlīnam rudenim, piemēram, tumši sarkano un pelēko.

Pievienot komentāru