Praktiski
Receptes

Gaileņu salāti0

Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas
• Salātu mix (rukola, spināti, ozollapu salāti u.c.)
• Dzeltenais tomāts
• Ķirštomāti
• Svaigais gurķis
• Bekona šķēles
• Sinepju mērce

Pagatavošana.
Vispirms pagatavo sinepju mērci, sajaucot 2 tējk. balzamiko etiķa, 2 tējk. franču sinepju, 1 tējk. sojas mērces, 1 tējk. Vorčesteras mērces, sāli un cukuru pēc garšas, kā arī olīveļļu (to pievieno tik daudz, lai mērce iegūtu bieza krējuma konsistenci). Traukā liek salātus, pievieno daiviņās sagrieztus tomātus un plāni sašķēlētus gurķus, ceptas bekona šķēles un gailenes, pārlej ar sinepju mērci.

LA.lv
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Novembrim piestāv bietes! Noderīgi knifiņi to gatavošanai
1 diena
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Kā sagatavoties mājokļa remontam? Padomi, kas ļaus ietaupīt laiku, naudu un saudzēt nervus
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ar suni sabiedriskajā transportā. Ko darīt, lai brauciens paietu bez raizēm?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO: “Latvijas pasta” vārdā izkrāpj naudu. Kādu shēmu īstenojuši krāpnieki?
12 stundas
LE
LETA
Dabā
Svētdiena paies bez ievērojamiem nokrišņiem
48 minūtes
LE
LETA
Ekonomika
Būtiski darba drošības pārkāpumi atklāti 23 uzņēmumos
41 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Sāksies būtiski satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā
37 minūtes
VS
Viesturs Sprūde
Latvijā
1919. gada 17. novembrī. Valsts vadītāja “diskrēts lūgums tautietēm”
1 stunda