Praktiski
Receptes

Fritēti lociņi – neparasta un garda uzkoda0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 12 lociņi (ar balto daļu)
• 100 g kviešu miltu
• 70 g kukurūzas cietes
• 150 ml paniņu
• 2 ķiploka daiviņas
• ½ tējkarotes kurkumas
• tējkarote sāls
• eļļa cepšanai

Pagatavošana.
Bļodā sajauc kviešu miltus un kukurūzas cieti. Pieber sāli, kurkumu un samaisa. Ķiploka daiviņas izspiež spiedē un pievieno paniņām. Katlā ielej eļļu vismaz 5 cm līmenī un uzkarsē. Lociņus pārgriež uz pusēm, pamērcē paniņās, tad apviļā miltu un cietes maisījumā un cep dziļā eļļas peldē zeltaini brūnus. Pasniedz ar krējuma mērci.

LA.lv
LA
LA.LV
Praktiski
Pieci būtiski soļi sava pirmā īpašuma iegādē
1 diena
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Bietes zupām un salātiem. Garšīgas receptes ziemas krājumiem
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Zemesvēžu nāves gulta: kā izlikt lamatas dārza kaitēklim? 1
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ZE
Zane Eniņa
Latvijā
Pipara burgeri labdarībai. Roju Puķi piesaka “Latvijas lepnumam” 2
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
“Dienas Biznesam” par slēptu politisko reklāmu draud 100 000 eiro sods
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Kāda filma stundā matemātikas skolotājam Rīgā maksā darbu 1
1 stunda
LE
LETA
Sports
Bukša uzaicināta piedalīties pasaules čempionātā vieglatlētikā
58 minūtes
LE
LETA
Dabā
Uz Arktiku pētīt klimatu dodas “vēsturē lielākā polārā ekspedīcija”
39 minūtes