Praktiski
Receptes

Fiksā tomātu krēmzupa. Piedāvā Dināra Rudāne0

Foto – Anda Krauze

Sastāvdaļas – sviests, sīpoli, konservēti vai svaigi tomāti, grieķu jogurts, sāls un pipari.

Pagatavošana.
• Katliņā liek sviestu, izkausē.
• Pieber klāt gabaliņos sagrieztus sīpolus, sacep kopā ar izkusušo sviestu.
• Klāt pieliek konservētus tomātus (vasarā svaigus).
• Pieliek grieķu jogurtu.
• Visu kopā sablenderē, līdz veidojas viena masa.
• Pieber sāli un piparus.

LA.lv
IL
INESE LIEPIŅA
Praktiski
Brokastu granola – veselīgam dienas sākumam
13 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Karstā kūpināšana katrai gaumei. 4 dažādu kūpinātavu shēmas ar veidošanas aprakstiem
23 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Jumtu labāk sakopt sausā laikā, nevis kad jau pil griesti
23 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Ekonomika
Izstrādātā garantēto atlīdzību izmaksu kārtība pensionāriem esot nesaprotama
2 stundas
LA
LA.LV
Pasaulē
FOTO: Latvijas un Lietuvas prezidentu tikšanās uz Latvijas-Lietuvas robežas Grenctālē
2 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Sekojot Baltijas valstu paraugam, tūkstošiem “Honkongas ceļa” dalībnieku apliecina savu vienotību
2 stundas
LE
LETA
Dabā
Brīvdienās būs lielākoties saulains laiks
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Nāvējošās šūpoles: Limbažos bojā gājusi septiņus gadus veca meitenīte
51 minūtes