Praktiski
Receptes

Fantastiski gards ķirbju desertiņš ar burkānu sulu 0

Foto – Anda Krauze

Lieku katliņā trīs nomizotus burkānus, gabaliņus ķirbja mīkstuma, trīs iztīrītas un nomizotas cidonijas un tējkaroti mārrutku, pārleju ar svaigi spiestu burkānu sulu un vāru uz lēnas uguns minūtes divdesmit. Sakuļu virumu viendabīgā masā, pievienoju divas ēdamkarotes sviesta un tējkaroti viršu medus, servēju ar grauzdiņiem.

 

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Spēkā stājies Likteņdārza likums. Kas tas tāds un ko nodrošina?
20 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Ābolu kraukšķis ar karameli un saldējumu. Izcila garša!
20 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ar gaļu pildītie gliemežvāki
23 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

VS
Viesturs Sprūde
Latvijā
Aģents Māris no “TV Varavīksnes”. Saruna ar Aldi Ermanbriku
Intervija 1 stunda
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO: Izrādes apmeklējums Rīgas centrā varēja beigties traģiski. Sieviete brīdina citus
2 stundas
LA
LA.lv
Latvijā
Bija izplānota iespaidīga afēra: no Zviedrijas ievestos atkritumus uzdeva par Latvijā savāktiem
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Gobzems: KPV LV vēlētāji neiebilst pret “Saskaņu” valdībā, bet šobrīd tas nav reāli
3 stundas
LA
LA.lv
Latvijā
Lielo veiksmi nosvinēs kārtīgi: azartiskā talseniece atklāj, kā tērēs Simtgades laimestu
1 stunda