Praktiski
Receptes

Eničilada – silta, garda un sātīga tortilja 0

Publicitātes foto

Sastāvdaļas
• 4 tortiljas
• 2 vistas filejas
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 sīpols
• 4 ledus salāta lapas
• 50 g Čedaras siera
• 2 ēdamkarotes eļļas
• ½ glāze tomātu salsas
• sāls
• malti melnie pipari

Pagatavošana.
Eļļā apcep sīpola ripiņas. Tās izceļ no pannas un eļļā liek ķiplokus un vistas filejas, kas ierīvētas ar sāli un pipariem. Apcep no abām pusēm. Fileju atdzesē un sagriež strēmelēs. Uz tortiljas kārto ledus salātu strēmeles, ceptos sīpolus, gaļu, pārlej ar tomātu salsu, satin stingros rullīšos un cieši kopā saliek cepamtraukā. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī, līdz siers izkusis.

Eničilada ir otrs siltās tortiljas paveids. Vidēja izmēra kviešu vai mīkstajā kukurūzas tortiljā pilda gaļu, pupiņas un sieru, veģetārajā versijā – tikai sieru. Lai garšas buķete būtu bagātīgāka, pirms likšanas cepeškrāsnī enčiladu pārlej ar salsu.

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Jāņogu ruletītes. Veselīgs našķis no saldētām ogām
1 diena
AG
Aija Geida
Praktiski
Korejiešu kimči – asi, aromātiski un izcili kraukšķīgi skābēti kāposti
1 diena
SM
Signe Mengote
Praktiski
Tas, ka viņi ir lēni, ir tikai mīts… Ciemos pie bruņurupuču meitenes, vārdā Brunis
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

"V
"Mājas Viesis"
Latvijā
Imants Lancmanis: Guvis piepildījumu karjerā un ģimenē, cilvēks var sākt domāt par valsti
2 stundas
IP
Ilze Pētersone
Latvijā
Latvijas vēsture pirms valsts dibināšanas 18 jautājumi un atbildes
1 diena
RO
Regīna Olševska
Latvijā
Dāvana Latvijai – 1000 kilometri. Māris Baltais sāka skriet, aizejot pensijā
54 minūtes
AT
Andris Tiļļa
Latvijā
Ģimenē klusēšana nav zelts! Atziņas no pāriem, kas gredzenus mijuši 18. novembrī
2 stundas
LE
LETA
Pasaulē
ES 27 dalībvalstis vērtē Apvienotās Karalistes izstāšanās no ES līgumu un nākotnes attiecību deklarāciju
1 stunda