Deserti un saldumi, Receptes

Drumstalas ar mandeļu miltiem un rudzu rīvmaizi

Foto - Anda Krauze

Ilze Briede uzskata, ka saimniece ir mājas sirds un dvēsele. Viņa saimnieko bijušajā Blomes maizes ceptuvē. Saimniece mums piedāvā neierastu, bet gardu recepti saldajam ēdienam.

Drumstalas ar mandeļu miltiem un rudzu rīvmaizi

Sastāvdaļas

200 g mandeļu miltu, 200 g rīvmaizes, 3 ēd. k. medus, 200 g sviesta, 3 ēd. k. cukura (labāk brūnā), 3 ēd. k. miltu vai auzu pārslu.

Kā gatavot

Visu sajauc, mīklu plānā kārtā liek uz cepešpannas un cep līdz gatavībai. Gatavu, atdzisušu cepumu sadrupina, liek traukā, virspusi pārlej ar sakultu skābo krējumu un cukuru.

Kārto ar ogām – jāņogām, upenēm, zemenēm, avenēm, dzērvenēm (pēc vēlēšanās un iespējām, var arī ar saldētām ogām).

1 komentārs

  1. Labdien,
    Es rakstu, lai informētu jūs, ka mēs piedāvājam personas aizdevumiem ar 2% procentu likmi. Mēs jums var sniegt aizdevumus, lai iegādātos traktoru vai zemes, lai jūs varētu darīt lauksaimniecībā vai citas lietas, ko jūs vēlaties darīt. Sazinieties ar mums tieši pa pastu: [email protected]
    Ar laba vēlējumiem

Pievienot komentāru