Produkti un garšvielas, Receptes

Diedzētas saulespuķu sēkliņas. Labs papildinājums pavasara ēdienkartē!

Foto - Fotolia

Ja esi nopirkusi neapstrādātas saulespuķu sēkliņas, nesteidzies tās visas uzreiz likt uz pannas: tajās slēpjas milzīgi daudz vērtīgu vielu, kas organismam īpaši vajadzīgas pavasarī. Daudzi pat nenojauš, cik veselīgas ir diedzētas saulespuķu sēklas! Tajās ir ļoti daudz vitamīnu, minerālvielu un antioksidantu.

Pateicoties vienkāršajam darbiņam – diedzēšanai – var pamodināt mazās sēkliņas spēku, kas stājas pretī daudzām slimībām, paaugstina organisma aizsargspējas un pat novērš bezmiegu.

Kā diedzēt saulespuķu sēkliņas, lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru