Pamatēdieni, Receptes

Dārzeņu sautējums ar majorānu. Viegls un aromātisks!

Foto-Aija Geida

Sastāvdaļas
• Cukīni
• Baklažāns
• 300 g kartupeļu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes sakapāta majorāna
• 1 ēdamkarote sakapāta bazilika
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ķiploka daiviņa
• ½–1 tējkarote sāls

Pagatavošana.
Baklažānus sagriež kubiciņos un apcep uz pannas augu eļļā, gataviem uzkaisa maltus melnos piparus.

Katlā ieber sagrieztu cukīni un kartupeļu kubiciņus, pielej nedaudz ūdens un sutina, līdz mīksti.

Pievieno apcepto baklažānu, sakapātu ķiploka daiviņu, saldo krējumu un pieber sāli. Samaisa un nedaudz pasutina.
Izslēdz uguni, pieliek majorānu un baziliku, samaisa.

Pievienot komentāru