Praktiski
Receptes

Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu 0

Tiešām garšīgi salāti, kas iedvesmojušies no klasiskajiem Cēzara salātiem. Salāti papildināti ar grilētu vistu, parmezānu un brīnišķīgu mērci.

Mērce
1,5 tējk. garšvielas ar ķiplokiem un garšaugiem
2 olas dzeltenumi
1,5 ēd.k. dižonas sinepju
1,5 ēd.k. baltvīna etiķa
1 dl olīveļļas
0,5 dl cepamās eļļas
2 gab. anšovi
1,5 dl rīvēta parmezāna

Vistas salāti
1 pac. Marinade for Chicken
500 g vistas filejas
1 iep. romiešu salātu
puse gurķa
250 g kokteiļtomātu
parmezāns servēšanai

Pagatavošana.

1. Ielieciet vistas fileju plastmasas maisiņā. Ielejiet marinādi un marinējiet vismaz vienu stundu.
2. Gatavojiet bārbekjū vistas fileju uz vidējas uguns. Aptuveni 3 minūtes no katras puses.
3. Samaisiet olu dzeltenumus, Dižonas sinepes un baltvīna etiķi mērcē. Izmantojiet virtuves kombainu vai rokas blenderi. Uzmanīgi samaisiet olīveļļu un cepamo eļļu. Pievienojiet anšovus, bārbekjū garšvielas un parmezāna sieru.
4. Sagrieziet uz pusēm kokteiļtomātus un sagrieziet stienīšos gurķi. Samaisiet salātus, gurķi un tomātus ar mērci un pa virsu uzrīvējiet parmezānu.
5. Pasniedziet salātus ar grilētu vistu.

Recepti piedāvā “Santa Maria”

LA.lv