Praktiski
Receptes

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā0

Foto – Anda Krauze

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā – vēl viena burvīga recepte, ko man ir iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs. Sajaucu līdzīgās daļās smiltsērkšķu un svaigi spiestu apelsīnu sulu, pievienoju nedaudz cukura. Daļu maisījuma nedaudz pavāru, uzleju uz ķirbja un cidoniju sukādēm un ļauju tām piebriest. Otru daļu sajaucu ar cukura sīrupu un svaigi spiestu dzērveņu sulu.  Ābolu daiviņas pārkaisu ar cukuru un kanēli. Formiņā pamīšus kārtoju ābolu daiviņas un mandeļu miltus; lieku karstā cepeškrāsnī un cepu 140 grādos 45 minūtes. Atdzesēto pīrāgu sagriežu un servēju ar sukādēm un mērci.

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Var paluncināt ne vien asti, bet arī mēli! Suns ar garāko mēli pasaulē
20 stundas
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Dārza mēbeles jāliek ziemas guļā
21 stundas
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Ko tik neizdarīsi ar etiķi! Īsts brīnumdaris mājsaimniecībā
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

SD
Sandra Dieziņa
Ekonomika
Masveida iedzīvotāju izbraukšana no Latvijas ir beigusies. Kādas prasības izvirza reemigranti?
1 stunda
LE
LETA
Ekonomika
Tiesa kosmētikas ražotāju “Dzintars” pasludina par maksātnespējīgu
1 stunda
EL
Egils Līcītis
Latvijā
Egils Līcītis: Rekviēms LNT jāatskaņo pēc īpašnieku, amerikāņu investoru vēlmes… 4
5 stundas
LA
LA.LV
Ekonomika
Izšķērdēti divi gadi un pusmiljons eiro – Latvija “Expo” nepiedalīsies
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Madonā māte tik piedzērusies, ka policisti mazgadīgo bērnu nodod radinieku aprūpē
1 stunda