Praktiski
Receptes

Cepti āboli ar biezpiena krēmu 0

Foto no “Lighthouse” arhīva

Sastāvdaļas (vienai porcijai) – 140 g ābolu, 35 g marmelādes, 40 g cukura, kanēlis, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma.

Pagatavošana. Nomazgā ābolus un izdobj serdi. Iedobumu piepilda ar marmelādi, cukuru un kanēli. Pildītos ābolus liek cepeškrāsnī, cepešpannā ielej nedaudz ūdens un cep 15 – 30 min. Pēc tam ābolus pārkaisa ar pūdercukuru. Īpaši gardi, ja ceptos ābolus pasniedz kopā ar blenderī saputotu biezpiena, saldā krējuma un cukura masu. Šo saldo var pasniegt gan siltu, gan aukstu.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Teļa gaļas rulete ar dārzeņiem
21 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Gruboto ar bietēm un kazas sieru
21 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Svētku burkānkūka ar dzērvenēm
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA/LA.lv
Latvijā
Ulme ticis pie kārotās 8247 eiro kompensācijas pēc divu mēnešu darba Saeimā 3
9 stundas
LE
LETA/LA.lv
Latvijā
FOTO, VIDEO. Iemirdzas tradicionālais gaismas festivāls “Staro Rīga”!
10 stundas
JL
Juris Lorencs
Latvijā
Juris Lorencs: Latvijas neatkarības garants esam tikai mēs paši 2
12 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. Inčukalnā pieķer šoferi bez tiesībām: braukā riņķī ar cita auto numurzīmēm
8 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Par Stambulas lidostas teroraktu sešiem apsūdzētajiem piespriež mūža ieslodzījumu
8 stundas