Praktiski
Receptes

Ceptas zivju ligzdiņas baltmaizē0

Foto-say7.info

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas pēc vēlmēm (mintajs, asaris, lasis, menca utt.), 400 g baltmaizes (vēlams pēc iespējas šaurāku), 1 liels sīpols, 500 ml piena, 150 g siera, majonēze, zaļumi pēc garšas, sāls un pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Smalki sasmalcina sīpolu, zivi, zaļumus, sieru sarīvē uz smalkās rīves.

Bļodā sajauc zaļumus, zivi un sīpolu, samaisa.

Baltmaizi sagriež ripiņās apmēram 2 cm biezumā. Maizīti iemērc pienā, lai iesūcas, pēc tam pienu nedaudz nospiež no maizītes nost.

Cepamo trauku iesmērē ar eļļu un liek maizes ripiņas citu blakus citai. Maizei vidiņu iespiež, it kā iemīca, lai veidojas bedrīte.

Šajā bedrītē liek zivs masas pildījumu un pārsmērē ar majonēzi.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 40 – 45 minūtes.

Pēc tam maizītes pārkaisa ar rīvēto sieru (var daļu nepārkaisīt, lai izbaudītu dažādas garšas) un cep vēl 5 – 7 minūtes.

Labu apetīti!

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
No mantojuma var arī atteikties? 2
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Sagatavo auto ziemai – viss, kas jāzina par riepu maiņu
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Ieziemot telpaugus, gādāt par apgaismojumu un citi darbi, kas oktobrī vēl jāpaspēj
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

RO
Regīna Olševska
Veselam
Cenrādī par veselības aprūpes pakalpojumiem viens, rēķinā – kaut kas cits 1
5 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Turcija un ASV vienojas par ugunspārtraukšanu Sīrijā
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
Izskan jauni vārdi Latvijas Bankas prezidenta amatam
5 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Mājās nav pārnācis zēns: meklē 11 gadus veco Rinaldu 1
7 stundas
LA
LA.LV
Dabā
Latviju sasniegs jauna nokrišņu zona: sinoptiķu prognoze 7 dienām 1
10 stundas