Pamatēdieni, Receptes

Cepta mencas fileja ar sieru

Foto - Leons Duvakins

Sastāvdaļas
• 120 g mencas filejas
• 2 ēdamkarotes sarīvēta cietā siera Delicato
• Burkāns
• Marinēts gurķis
• Tējkarote majonēzes
• ½ vārītas olas
• Tējkarote eļļas
• Zaļumi
• Citrons
• Sāls, malti pipari pēc garšas

Pagatavošana.
Sarīvētu sieru, salmiņos sagrieztu burkānu un marinētu gurķi, olu, sasmalcinātus zaļumus un garšvielas sajauc ar majonēzi.

Mencas fileju sadala divās plānās šķēlēs, vienu liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un ieziesta ar eļļu, un noklāj ar sagatavoto siera maisījumu. Uzliek virsū otru filejas šķēli un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 20 minūtes. Var pasniegt ar dārzeņu salātiem, vārītiem rīsiem, grilētiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēli.

Pievienot komentāru