Praktiski
Receptes

Cepta mencas fileja ar sieru0

Foto – Leons Duvakins

Sastāvdaļas
• 120 g mencas filejas
• 2 ēdamkarotes sarīvēta cietā siera Delicato
• Burkāns
• Marinēts gurķis
• Tējkarote majonēzes
• ½ vārītas olas
• Tējkarote eļļas
• Zaļumi
• Citrons
• Sāls, malti pipari pēc garšas

Pagatavošana.
Sarīvētu sieru, salmiņos sagrieztu burkānu un marinētu gurķi, olu, sasmalcinātus zaļumus un garšvielas sajauc ar majonēzi.

Mencas fileju sadala divās plānās šķēlēs, vienu liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un ieziesta ar eļļu, un noklāj ar sagatavoto siera maisījumu. Uzliek virsū otru filejas šķēli un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 20 minūtes. Var pasniegt ar dārzeņu salātiem, vārītiem rīsiem, grilētiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēli.

Saistītie raksti
LA.lv
IL
INESE LIEPIŅA
Praktiski
Brokastu granola – veselīgam dienas sākumam
12 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Karstā kūpināšana katrai gaumei. 4 dažādu kūpinātavu shēmas ar veidošanas aprakstiem
21 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Jumtu labāk sakopt sausā laikā, nevis kad jau pil griesti
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Ekonomika
Izstrādātā garantēto atlīdzību izmaksu kārtība pensionāriem esot nesaprotama
1 stunda
LA
LA.LV
Pasaulē
FOTO: Latvijas un Lietuvas prezidentu tikšanās uz Latvijas-Lietuvas robežas Grenctālē
1 stunda
LE
LETA
Pasaulē
Sekojot Baltijas valstu paraugam, tūkstošiem “Honkongas ceļa” dalībnieku apliecina savu vienotību
57 minūtes
LE
LETA
Dabā
Brīvdienās būs lielākoties saulains laiks
5 stundas
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Rīgā nav ievērības cienīga pieminekļa “Baltijas ceļam”
2 stundas