Praktiski
Receptes

Cepeškrāsnī cepta zivs ar siera micīti0

Foto-vk.com

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas (tilapija, pangasija, asaris), 50 g cieta siera, 2 ēdamkarotes krējuma, 1/4 citrona, sāls un pipari.

Pagatavošana.

Citronu nomazgā un uz smalkas rīves norīvē miziņu. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Atlaidinātu zivi pārkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm, liek ietaukotā cepamajā traukā.

Pārkaisa ar sarīvēto citrona miziņu un nedaudz uzspiež citrona sulu.

Pārsmērē virspusi ar skābo krējumu. Pārkaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 20–25 minūtes.

Labu apetīti!

LA.lv
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Ar sēnēm pildīts ķirbis. Garšos debešķīgi!
16 stundas
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Vai var apstrīdēt piešķirto invaliditātes grupu?
17 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Aukstā metināšana – ļoti izturīga, bez asām smakām un toksiskiem garaiņiem. Un pietam – tik vienkārša!
17 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Saeima pieņem 2020.gada budžetu, tērēs 10 miljardus eiro
6 stundas
LL
LETA, LA.lv
Sports
FOTO: Latvijas basketbolistes Gulbja debijā piedzīvo pamatīgu fiasko
4 stundas
LE
LETA
Pasaulē
ASV apšaude vidusskolā Losandželosas apkaimē
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Lielveikala darbinieks Emīls izglābj kolēģei dzīvību
6 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Plūdos cietušajā Venēcijā izsludina ārkārtas stāvokli 1
4 stundas