Praktiski
Receptes

Cepeškrāsnī cepta zivs ar siera micīti0

Foto-vk.com

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas (tilapija, pangasija, asaris), 50 g cieta siera, 2 ēdamkarotes krējuma, 1/4 citrona, sāls un pipari.

Pagatavošana.

Citronu nomazgā un uz smalkas rīves norīvē miziņu. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Atlaidinātu zivi pārkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm, liek ietaukotā cepamajā traukā.

Pārkaisa ar sarīvēto citrona miziņu un nedaudz uzspiež citrona sulu.

Pārsmērē virspusi ar skābo krējumu. Pārkaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 20–25 minūtes.

Labu apetīti!

LA.lv
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Bildēs labāk nekā patiesībā? Dizaina “drīkst” un “nedrīkst”
1 diena
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Holandes dārzkopju ideja – brīnišķīgas puķu dobes piemājas teritorijā
2 dienas
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Kā ražotāji mūs krāpj? 1
2 dienas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Latvijā
“Latvija veidojas kā nopietns reģionālais digitālo tehnoloģiju centrs.” INTERVIJA ar “LVRTC” vadītāju Edmundu Beļski 1
Intervija 8 stundas
LE
LETA
Sports
Gulbim turpinās lejupslīde ATP pasaules rangā
10 stundas
UG
Uldis Graudiņš

Dabā
Stikla rūpnīcas Latvijā vairs nav, nevienam tā vākšana īpaši izdevīga nav…
8 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. “Sitiens bija riktīgs…” Ķeguma pusē avarē mikroautobuss un vieglais auto
7 stundas
LE
LETA
Latvijā
Šoferus šonedēļ sāks kontrolēt ar kameru aprīkota netrafarēta policijas automašīna
10 stundas