Praktiski
Receptes

Burkānu un siera sacepums0

Sastāvdaļas

1 kg burkānu
sīpols
200 g sviesta
40 g kviešu miltu
250 g Čedaras siera
2 glāzes piena
tējkarote sāls
4 tējkarotes sinepju pulvera
3 glāzes baltmaizes kubiņu.

Pagatavošana.

Burkānus nomizo, sagriež šķēlēs, vāra sāļā ūdeni pusmīkstus.

Katlā izkausē trešo daļu sviesta, pieliek sasmalcinātu sīpolu un sautē 2—3 minūtes.

Pieliek miltus, sāli, sinepju pulveri, pienu,, maisot vāra, līdz mērce vienmērīgi sabiezējusi.

Burkānus un siera šķēles liek kārtām veidnē, pēdējā kārtā liek burkānus.

Pārlej mērci, visu pārkaisa ar baltmaizes gabaliņiem un pārlej atlikušo kausēto sviestu.

Cep cepeškrāsnī vidējā siltumā 35-45 minūtes.

Pasniedz kā patstāvīgu ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izlietne – vannas istabas vizītkarte? Karstākās tendences ilgtspējīgam dizainam katrā vannas istabā
9 stundas
KB
Kristīna Blaua
Praktiski
12 radošu ideju ledus formiņu izmantošanai. Vairākas tiešām pārsteidzošas!
9 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Jāzina katram latvietim! Postošākās kartupeļu slimības glabāšanas laikā
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Valdība atbalsta ieceri Latvijā izveidot 39 pašvaldības esošo 119 vietā 1
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Tiesībsarga biroja pagalmā sašauts automašīnas logs
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Dienā līdz +14..+19 grādiem: laika prognoze trešdienai
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Ekspremjeru Kalvīti Saeimā izjautā par OIK nodarīto kaitējumu
50 minūtes
LE
LETA/LA.LV
Sports
Kaspars Bērziņš uz pusotru mēnesi atgriežas VTB Vienotajā līgā
55 minūtes