Praktiski
Receptes

Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu0

Sastāvdaļas – 30 g sviesta, 1 sīpols, 500 g burkānu, 500 ml vistas buljona vai ūdens, 100 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, šķipsniņa muskatrieksta, sāls, pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Burkānus notīra, sagriež palielās ripiņās un novāra.

Katliņā ar biezu apakšu izkausē sviestu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu. Nedaudz apcep.

Pēc tam pievieno burkānus un visu pārlej ar buljonu vai ūdeni.

Vāra, kamēr uzmet burbuli, tad pielej apelsīnu sulu un visu vāra vēl 10 minūtes.

Zupu sablenderē, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu. Zupu vēlreiz uzvāra, samaisa un noņem no uguns.

Pasniedz ar krējumu, saldo krējumu vai dabīgo jogurtu.

Labu apetīti!

LA.lv
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Iegriez dienu ar burvīgiem biezpiena kēksiņiem!
7 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Vai tradicionālos kalendārus aizstās viedierīču plānotāji? Cik daudzi Latvijā vēl lieto sienas vai galda kalendārus?
7 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Steidzīgajiem darbdienu vakariem: 5 padomi ātrākai un daudzveidīgākai ģimenes maltīšu pagatavošanai
23 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
VARAM rosinās Rīgas domes atlaišanu 1
2 stundas
LE
LETA
Dabā
Nokrišņi gan naktī, gan dienā: prognoze sestdienai
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Pirmie komentāri pēc Pūces rīkojuma rosināt Rīgas domes atlaišanu 1
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Apstiprinājusies versija, ka sieviete ar trakumsērgu nav inficējusies Latvijā
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Valdības partijas varētu apspriest kopīgu startu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās
1 stunda